beslag
Loading...
X

Hur beslag kan göra eller förstöra ditt kök!

Även om beslag till ditt kök kan tyckas helt obetydliga i en stor köksrenovering eller byggnad, kan de göra det där lilla extra eller förstöra hela intrycket. Det finns beslag och knoppar som du kan använda för att förbättra ditt köks skönhet och funktionalitet. Att välja rätt eller begränsa ditt urval kan vara svårt. Det är därför vi med några enkla tips kan hjälpa dig att hitta det perfekta beslaget.

Blanda stilar:
Vilken stil har ditt kök; modernt, samtida, rustikt, lantligt, helt vitt? Ta dig tid att dissekera köksdesign så blir valet av beslag inte att verka lika skrämmande. Testa och våga bryta i stil.

Modernt kök utan beslag
Ett kök kan var helt utan beslag, med tryck för att öppna dörren eller lådor.

Vara djärv:
När du lägger till djärvare färger till ett kök, var medveten om det befintliga färgschemat och stilen i ditt kök. Att använda accentmetaller som mässing, guld, krom och koppar kanske inte passar alla kök, de kan också snabbt kännas omoderna.

Vitvaror
Att matcha dina beslag till ditt skåp verkar självklart, men hur är det med dina vitvaror? Många vitvaror kommer ofta i rostfritt stål men kan ofta ändras för att passa din köksdesign. Tänk noga på när du väljer vitvaror, du kan nu ofta välja finish på vitvaror och beställa i förväg. Så varför inte anpassa dina vitvaror till din stil till dina beslag.

Det är upp till dig
I slutändan handlar det om de personliga preferenser du har. Bara du vet hur du använder ditt kök och vad som kommer att fungera med din livsstil. Men om du har några tips framför dig kommer du att se till att du inte ångrar ditt designval. Om du vill ha ett gult kylskåp och matcha med mattsvart inredning luckor och lådor, satsa på det.

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *