Loading...
X

Skjutdörrar till tjejernas walk in closet

Efter att jag renoverat om tvättstugan har nu turen kommit till döttrarnas rum. De små barnen växer juoch nu när de har blivit tonåringar så har rummen fullständigt svämmat över av kläder, skor, smycken och prylar. Jag fattar inte var de får tag på allting! Det känns som att de har nya kläder varje dag och det är då inte jag eller min man som köper alla kläder. Jag har förstått att de byter kläder med både varandra med även med sina kompisar, vilket i och för sig är bra. Deras tjatande om nya kläder minskar i alla fall något.

skjutdörrar

Överraskning

Problemet med alla dessa kläder är förvaringen. Tjejerna har idag varsina garderober men detta utrymme räcker absolut inte. Jag har funderat på om vi ska köpa till var sin garderob eller någon form utav byrå men jag och min man har kommit på en toppenidé. Viska överraska tjejerna med en walk in closet i ett av de tomma rummen i källaren.

Vilken skjutdörr ska man välja?

Jag som älskar ordning och reda har suttit många timmar och funderat på hur man skulle bygga garderoben så praktiskt som möjligt. Jag har kommit fram till att jag vill att de ska kunna stänga om kläderna och då blir det bästa, och snyggaste alternativet skjutdörrar. Det finns så många snygga skjutdörrar och jag är fortfarande osäker på vilken typ vi ska köra på. Det jag med säkerhet vet är att i alla fall två av skjutdörrarna ska vara i spegelglas, både för att tjejerna ska kunna spegla sig och för att rummet upplevs större med speglar. Jag ska åka på en liten inspirationsrunda idag och se om jag kan bestämma vilken typ de andra skjutdörrarna ska vara i. Det lutar åt vita släta dörrar men jag vill ändå undersöka utbudet ordentligt.

Tjejerna åker iväg på ridläger om några veckor och jag tänker att vi ska fixa iordning rummet då. Det ska bli så spännande att se tjejernas reaktion när de får se deras walk in closet. Jag tror och hoppas att de kommer att bli överlyckliga!

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *