Loading...
X

En bandsåg såg till att föra oss alla samman

Jag hade gått länge och kommit på olika ursäkter till varför jag inte påbörjar renoveringen av vår walk-in closet. Den bästa ursäkten jag kom på var nog att jag inte har någon bandsåg och därför inte kan fortsätta med mitt projekt. När min dotter pillemariskt påpekade att bandsåg faktiskt är en vara man kan köpa fick jag erkänna att loppet var kört. Jag är alltid väldigt noga med mina köp, oavsett vad det är, men speciellt när det kommer till verktyg. Just bandsåg är ett potentiellt farligt verktyg som man behöver hantera med stor försiktighet och respekt. Jag kände snabbt att detta är ett köp som jag kommer behöva assistans med.

 

Följande dag tog jag mig därför till vad jag anser är stans bästa varuhandel för maskiner och verktyg och presenterade mitt predikament. Kvinnan som hjälpte mig var väldigt tillmötesgående och kunnig. Hon frågade vad jag skulle ha en bandsåg till, hur och på vilka material jag skulle använda den. Efter att ha stött och blött fram och tillbaka ett tag kom vi till sist fram till en modell som skulle passa mig bra. Jag betalade och åkte nöjd hemåt med min bandsåg i bagaget.

 

Väl hemma hade mina döttrar hjälpts åt med att tömma ut garderoben. Jag försökte visa upp mitt fantastiska köp men av någon anledning var en bandsåg inte så intressant för dem. Jag satte igång och tjejerna var ivriga att hjälpa till. Efter två timmar hade vi tagit oss en bra bit och min äldsta dotter tyckte att det vad dags för fikapaus. Jag bryggde kaffe och blandade saft och vi satt på verandan och njöt av solen som sken från aprilhimmeln. När jag såg mina döttrars glada och nöjda ansikten tänkte jag att jag hade varit dum som skjutit upp mitt köp av bandsåg och därmed den här stunden.

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *